Jasper en Renee en Saskia

.

 

 

 

 

Geachte heer, mevrouw,

 

Middels deze brief willen wij u op de hoogte stellen van het vertrek van huisarts Jasper Stevens uit onze praktijk per 1 juni 2023.

 

Als u patiënt was bij dokter Stevens kunt u kiezen welke andere huisarts uw voorkeur heeft. Dat zijn momenteel Dick Mooren, Pauline Vinken, Lisette Eurlings of Linda Janssen. We zijn op zoek naar een vervanger voor dokter Stevens en werken momenteel met verschillende waarnemers.

 

Per 1 juli start Saskia Wolfs als Physician Assistent in de praktijk. Zij doet zelfstandig spreekuur en kan u ook helpen met de meest voorkomende klachten.

 

Het kan voorkomen dat u wat langer moet wachten om bij de huisarts van uw voorkeur terecht te komen vanwege de drukte die er momenteel in de praktijk is. Vaak zult u wel wat eerder bij een waarnemer terecht kunnen. We vragen uw begrip hiervoor. Onze assistentes doen hun uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 

We bedanken Jasper voor zijn inzet voor onze patiënten en wensen hem heel veel succes met zijn verdere carrière.

 

 

Met vriendelijk groet

 

Dick Mooren, huisarts

Lisette Eurlings, huisarts

Pauline Vinken, huisarts

Linda Janssen, huisarts

 

 

 

 

 

Een welkom voor Renée van den Ende, waarnemend huisarts. Zij zal vanaf 1 juni voorlopig op de donderdagen aanwezig zijn.Translate »
Call Now Button