Griep en pneumococcenvaccinatie 2020

Zoals u reeds in uw persoonlijke uitnodiging hebt gelezen vinden de griepvaccinaties dit jaar plaats op zaterdag 10 oktober en zaterdag 7 november. Er is dit jaar voor het eerst ook een bepaalde leeftijdsgroep uitgenodigd voor zowel de griep- als de pneumokokkenvaccinatie.

Het kabinet vraagt gezonde mensen van 60 tot en met 69 jaar nu niet in te gaan op de uitnodiging voor de griepprik. Zo kunnen in ieder geval de meest kwetsbare mensen een vaccin krijgen. Meer informatie kunt u nalezen op de website van het RIVM.

Als u inderdaad besluit om nog geen prik te komen halen maar later toch  alsnog een griepprik wilt hebben, kunt u zich vanaf begin december telefonisch melden bij een van onze assistentes voor het maken van een afspraak. 

Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen hebben we u ingedeeld in tijdsvakken en zullen de vaccinaties worden gezet in apotheek Bredeweg, gelegen op de begane grond onder onze praktijk. De apotheek zelf is dan overigens gesloten.

We willen u dringend verzoeken zich aan de aangegeven tijdsblokken te houden.

U bent verplicht om een mondneusmasker te dragen. Dit dient u van thuis mee te nemen. 

U kunt gebruik maken van de reguliere parkeerplaats. Van daaruit zal u verder worden geleid naar waar u zich kan melden. We verzoeken u de aanwijzingen ter plekke goed op te volgen.

Met al onze maatregelen en uw medewerking is er een zo veilig mogelijke omgeving gecreëerd waarin u uw vaccinatie kan laten zetten.

Tot dan!Call Now Button
Translate »